Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

A meghekkelt miniszterelnök esete

2012.09.11. 14:02 Humperdickk

Az utóbbi napok, hetek kormányzati intézkedései nem éppen indokolatlan riadalmat váltottak ki nem egy polgártársunkból. Nos, valamennyien fellélegezhetünk: rendvédelmi szerveink áldozatos munkája következtében immár nyilvánvalóvá vált, hogy hazánkat egy tizenhat éves dunaújvárosi hekker és bandája irányítja. Ami jó, mert akkor mégsem a kormány ilyen hülye.

foci.jpg

Utóbbi felől voltak persze kétségeink. Főleg a vége felé: hisz valljuk meg, a fideszközeli plakátragasztó cégek öldöklő küzdelmét követve (vesd össze: álmomban két simicska voltam, és simogattam egymás ánuszát) sokak számára nem vált azonnal nyilvánvalóvá, hogy aki félázsiai gengsztereknek baltás gyilkost küld ajándékba, az hülye. Ez az első pillanatban ugyanis megtévesztett sokakat, de szerencsére a bajorhírlap zászlóshajója az utolsó pillanatban megrázta magát, és szinte kis híján múlt, hogy le nem írta, hogy az eddigiekből (mármint az orgoványtól egészen birobidzsánig leírt valamennyi uszító, náci faszságból) minden további nélkül, egyenesen következik az aljas szándék minősített esete. Tehát hogy nem a hülyeség, legalább.

Tudniillik az lenne itt a feladat, hogy ott rohadjon meg az összes ájemefganef, ahol van, mi akkor is a népben, nemzetben, mi több, a kurultájban gondolkodókkal vagyunk. Az, hogy most újabban éppen ott, a kurultájban vagyunk mi mindközönségesen kettészarva nemzetiegyüttműködésileg, persze csak járulékos eleme ennek a történetnek. A lényeg az, hogy megint eladtuk a lelkünket azért, hogy visszakapjunk valamit. És ha egyelőre nem is trianont, de legalább az eont. Jelenleg ugyanis ez az irányvonal: a „vissza mindent”, ami a másé, és ettől legfeljebb olyan értelemben tapasztalhatunk elhajlást, hogyha amennyiben ez az elhajlás még inkább abba az irányba hajlanék el, ami a megfelelő elhajlási vezérkomponens legmagasabb elhajlási elvárásait is felülmúlná.

Közkeletű példával megvilágítva: láttunk mi már olyat, hogy a központibizottság lediktálta a népszabadságnak, mi a mai hír ahhoz képest, amit szakmaiatlan módon a népszabadság lett volna hajlandó gondolni a hírügynökségek beszámolóiból kiolvasva. Ez megvan, ezt ma kommunizmusnak hívják, és annak dacára, hogy annak idején „csak” népköztársaság volt, ez végső soron, tehát abból a szempontból, hogy megrohadt a saját szarában, teljesen mindegy. Ellenben az a fejlemény, hogy reggel belehazudja a sok szép színes nyalókába a teljesen, végképp megzakkantnak tűnő kisnagyember, hogy mit akar az iemf, és az után, hogy ezt a hazugságot annak rendje és módja szerint másnap megírja a pártsajtó, kora délután már éppen ő háborodjon fel saját magán: nos, ez merőben forradalmi.

(Tudom, bonyolult. Példa: úgy tessék ezt elképzelni, hogy én baráti körben azt mondom, hogy szívesen lezavarnék két kurva nagy pofont ennek a kis hazug mocsoknak, akit (momemtán) Orbán Viktornak hívnak. Miután aztán kiküldi rám idézett hazug kismocsok a szakszerű lehallgatásban megőszült tekesembert, én minden további nélkül nem hogy letagadok mindent, de fel is háborodok rajta, hogy milyen emberek vannak ebben az országban. És hogy ilyen feltételek mellett én nem járulok hozzá ahhoz, hogy Humperdick legyek. Nüná, majd de.)

Döbbenet, mi? Mindazonáltal tény az is, hogy ez az óvodás tempó (nem én vertem le a virágvázát, a maci volt!) minden további nélkül kényelmes három pontot hozhat bármelyik megyeháromban. És azt gondolom, hogy abban az országban, amelyikben a miniszterelnök bármit hazudhat, akár a parlamentben is, akár azt is, hogy csökkent a munkanélküliség, meg hogy az Európa a hanyatlása miatt kitalálta, hogy azon fog spórolni, hogy pünktlich csak nálunk nem fektet be szart se, vagy hogy neki töke nőtt a füle mögé is, vagy akármi, és akárhova, és ez senkit nem zavar, és stabilan áll ott, ahova nőtt, az összes kétharmad, nos, ezek miatt mi bátran, nyugodtan, tévedhetetlenségünk biztos tudatában kijelenthetjük, hogy ez az ország maga a megtestesült, libaszaros, pálya mellett szotyizó, jegenyefás megyehárom.

És az is marad, az idők végezetéig. Olyannyira, hogy tulajdonképpen megtisztelve kellene éreznünk magunkat, hogy bizonyos pattanásos nagykamaszok még egyáltalán veszik a fáradságot, hogy meghekkeljék ezt a szart. Már amennyiben megígérik, hogy a közgépet nem basztatják. Mert az üzlet, az üzlet. Vagy legalábbis annak az alapja.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr434769969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.09.11. 15:55:47

Az a szájnyalogatás, mint a HVG munkáslevelezője kifejtette, az nem az, hanem annak számos oka lehet, (ENNEK a fajta szájnyalogatásnak szerintem csak egy oka lehet, ha az illető egy gekkó.) mindenesetre dögöljön meg Bartus Laci, lehetőleg máma még.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.09.11. 16:06:53

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: értettem. Maradjunk akkor a gekkónál. Kérdés tehát, milyen nemzetgazdasági következményei lehetnek annak, ha az ország miniszterelnöke egy gekkó?

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.09.11. 17:50:44

@Humperdickk:

Tündérmese, elrugaszkodunk, csak az a kurva Európa ne húzna vissza, nem veszik a szarjainkat.
süti beállítások módosítása