Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Rugdosni elhalt ebeket

2012.11.08. 11:43 Humperdickk

Az, hogy ennek a magyarországnak a miniszterelnöke egy vidéki surmó, akik saját bevallása szerint jól-rosszul megtanult angolul, ám a jelek szerint eredeti foglalkozására nézvést megmaradt megyekettes fodbalistának, nem újdonság. Kérdés, mi következik ebből a döglött kutyákra nézvést?

De most tényleg: kinek jutna eszébe fejbe rúgni egy kutyát, akár döglött, akár nem? De ne szaladjunk ennyire előre: egyelőre csak annyi biztos, hogy a demokrácia a savas, kötött felcsúti talajon nem él meg, kornyadozik csak, ellentétben a fodballal, amely viszont virul. Sejthető továbbá, hogy a felcsútiak nagyon sok pálinkát főznek, és mivel a szarul tudnak angolul, más nyelven meg sehogyse tudnak, időnként felröppen annak lehetősége is, hogy exkommunista, saját fertelmes butaságukba csúnyán beleaszott némberek hülyeségeket beszéljenek a nyelvtanulás mechanizmusának kívánatos voltáról. Vagy bármi másról, a lényeg, hogy nettó hülyeség legyen. És ebből a szempontból tulajdonképpen örülnünk kellene, hogy a felcsútiak felesége, anyósa, fogorvosának bérmakeresztanyja nem volt orosztanárnő kislánykorában. Vagy eszkimó.

A nyelvtanulás egyébként boszorkányos dolog: észre se veszi az ember, és már beszél is, pedig még részben maga alá szarik, valamint fel kell vágni neki a rántott húst vasárnaponta, hisz még annyira hülye, hogy nem tud késsel-villával enni. Az persze, hogy oktatásért felelős államtitkárok maguk alá szarnak-e, vagy hogy tudnak-e önállóan rántott húst enni anélkül, hogy könyékig prézlisek és rizibizisek lennének, természetesen nem áll módunkban eldönteni. Azt viszont, hogy nem értenek a nyelvtanuláshoz, eldöntött tény: ők a főnökük seggének a nyalásához értenek, és ebből a szempontból számukra mindegy, hogy milyen kényszerű kompromisszumot kell meghozniuk: belépnek a Pártba, kilépnek a Pártból, belépnek a másikba, és így tovább, biszhundertundcvancig. A lényeg, hogy a szakmaiság ne zavarja meg őket: az, hogy egy oktatási államtitkár éppen az oktatáshoz nem ért, abból a szempontból mellékes körülmény, hogy gondosan elolvasott minden Beszédet, meghallgatott minden Krónikát és megtekintett minden tévéinterjút nem csak a blikkig meg a hajdúpéterig, de a jujponthuig bezárólag. Így működik a nemzet, mit akarok mondani, a Nemzet, és együtt ráadásul, akár csak a bikaszarban döngő legyek siserehada.

És ebből a szempontból okozott súlyos csalódást a nemzeti együttszarevésnek a bírói kar. A bírói kar ugyanis a vasalbertösszesen kívül elolvasott egy rakás más könyvet is, ami nem lenne baj, de ezek közös sajátsága, hogy „törvényköny”-re végződnek. Ez alapján pedig a gyurcsánydémon nem bűnös. De még az Ibolyka se. Sőt, szerintük ha valaki bizonyítottan égő benzinespalackokat kúrt a rendőrökhöz, akkor nem békés tüntető, tehát ne csodálkozzon, ha egyszer csak azt kell látnia, hogy nincs neki szeme. (Mert hogy ez a szemdolog valamiért nagyon fontos az elempétől a fideszen át a jobbikig terjedő jobboldali kontinensen. És igen, kontinensen. Az árok ásásán már túl vagyunk: a Mariana-árok is kutyafasza ahhoz képest, ami egy átlagos sifferbandi és hillerpityu között húzódik.)

De hát mindegy is. Az Európai Idióták legújabb kövérellenes kirohanása kellemetlen, de lényegtelen mellékkörülmény: legfeljebb majd beíratjuk az alkotmányba, hogy az Európai Unió Bírósága nem létezik, meg az angolul beszélők se vannak, tehát mi németül tanulunk, valamint Ugocsa non coronat. És ha egyszer benne van az alkotmányban, akkor azon csak a Velencei Bizottság tud fogást találni, de ha tudna is, azt viszont mi szintén gondosan leszarjuk.

Így megy ez: a kétharmad az kétharmad. Azzal mindent lehet. Főleg, ha kellően gyermekded az ember ahhoz, hogy élére állhasson a fülke-, klozett- vagy bármilyen másmilyen forradalomnak. Ebben az esetben kellően hülye, hogy elhiggye, a soha nem látott felhatalmazás egy olyan képességkártya, ami határtalan hatalmat kölcsönöz tulajdonosának. Így tehát ha holnaptól kitaláljuk, hogy az ultit négyen, sőt öten is lehet játszani, akkor az úgy is van. És tekintve, hogy az új tagokat mi nevezzük ki, és kilenc évre, és tekintve továbbá, hogy a játszók kétharmada bármikor úgy dönthet, hogy nekünk a piros ultihoz a nyolcas is elég a négy darab piros ász mellé, akkor az úgyis van. Mindebből következik, hogy durchmarshúszszáz, rebetli, fedáksári. És persze, va banque.

Csak nehogy kiderüljön, hogy az a döglött kutya csak alszik.

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr364896885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NYJetsTD 2012.11.08. 12:29:11

2012-ben közérdekű célok megvalósításához jogcímen az év első kilenc hónapjában összesen 844 millió forintot adományozott a Szerencsejáték Zrt,(jelzem állami cég) a legnagyobb támogatásban a Ferencváros részesült (250 millió). Azért kaptak 8,5 milliót a koraszülöttek is.
Nem tudom, mi volt az ára a tévészékházas túrórúdi automata kifosztásának, de picit kezd uncsi lenni a dolog. Annyi pénzt nyomnak most már a kurva fociba, miközben minden más tönkremegy az országban. Tudom, törleszteni kell a "szurkolóknak", csak meddig még?

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.11.08. 18:19:24

@NYJetsTD: még, még még, ennyi nem elég! Bajnok-csapat! Kispesti, cigányok, basszátok az anyátok! Nézzetek a táblára, húzzatok a francba el!!!

Van még kérdés? :))

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.11.08. 21:20:03

@Mitzimackó: nem beszélve a hatos kategória agóniájáról:
www.youtube.com/watch?v=YfenOc7leA0&feature=share
Válság idején nincs pénz mindenre. Mármint a focin kívül mindenre.

NYJetsTD 2012.11.08. 22:06:32

@Humperdickk: @Mitzimackó: Mindez azért történik, mert egyrészt viki kultúrát utoljára egy joghurtban látott, másrészt, mert a művelt, igényes, olvasott, gondolkozó ember a legnagyobb ellensége ennek a hatalmával visszaélő társaságnak.

Virág elvtárs már megmondta, "Nem moralizálni kell, hanem cselekedni!" Nevetséges, hogy már a százhuszonötezredik "nem tetszik a rendszer" videó készül, de még mindig eltartott kisujjal teázgat otthon a komplett értelmiségi osztály, dünnyögve, hogy mennyire tönkremegy az ország, közben a pilóta kekszből még egyet véve a lemorzsázott szürke pulóverében nézegeti a national geographicon a bálnák párzási szokásait....

dr. jenőke (jenőke) 2012.11.09. 01:53:42

@NYJetsTD:
Szerinted mindez azért történik, mert egyrészt viki kultúrát utoljára egy joghurtban látott,...
Az igazság azonban az, hogy a joghurt készítéséhez való probiotikus kultúra mélyhűtőben két évig eltartható.
Nos, a két év eltelt. Vagy a vikit, vagy a jogurt kultúrát ki kell cserélni.
Aggódtam, hogy véletlen joghurutot írok, ámbár egy hurut a hűtőben könnyen jön.

G.I.J. 2012.11.09. 09:03:17

Azért azzal a foci-tehetséggel is gondok voltak ám!
2001-2006.orbanviktor.hu/hir.php?aktmenu=3_4&id=992&printing=1
"Attól tartok, hogy nekem nem a háttér hiányzott, bár nyilván könnyebb jó körülmények között sportolni, mint elmaradottabb falukban, vagy városokban. Nekem a tehetségem hiányzott, ezt itt magunk között bevallhatom, nem a körülmények. Én addig vittem, amennyire vihettem. Ennyi adatott. De nálam sokkal tehetségesebbek voltak. Nem az az érdekes, hogy én most a megyeiben futballozom, ami egyébként, amire nagyon büszke vagyok és egy szép sportteljesítménynek tartom, de az is lehet, hogy följutunk az NB III-ba és akkor még lesz egy szép évem zárásképpen. Hanem, hogy miközben mentem előre a Serdülő I-be, aztán az IFI 3, IFI 2, IFI 1, mellettem tucatjával voltak olyan játékosok, akik sokkal tehetségesebbek voltak, mint én, több adatott nekik, talán szorgalmasabbak is voltak, akiknek ma mind már az 50, 100. válogatottság utáni búcsúmeccseket kellene, hogy együtt ünnepeljük."

NYJetsTD 2012.11.09. 11:15:37

@Dr. jenőke (jenőke): Nem tudtad? Csak az emútnyócév joghurt volt romlandó, a turulos, tündérmesés mindig jó lesz, manyuppal van ízesítve, még imf sem kell bele...vikit csak a maja kultúra tudja lecserélni...

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.11.09. 19:19:42

Az ultit lehet négyen játszani, akkor az osztó sír és nevet.

:-)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.11.09. 19:32:35

Amúgy én szoktam társasozni haveromék négyéves lányával, tényleg ez a szint: ő léphet visszafele, dobhat kétszer, örök élet, ingyen lőszer, különben hiszti. nagyjából itt rekedt meg, ezen a fokozaton a Kedves Beteg.

Ja:
"Siegel így rövidesen az építkezés mindenható ura lett. Bár nem értett hozzá, gyakorlatilag mindenbe beleszólt, a Flamingóban lehetőséget látott önmegvalósítására. A költségek emiatt - és tapasztalatlansága okán - vészesen megugrottak. Az eredetileg 1,2 millió dolláros beruházás rövidesen 6 millióra ugrott. Legendák keringtek arról, hogy a méregdrágán megvásárolt pálmafákat leszállították, majd éjjel visszavitték és Bugsynak másnap újra kézbesítették. Bugsy így többször kifizette ugyanazt a tételt. "
orulunkvincent.blog.hu/2012/11/09/gengszterkronikak_x

Na ki jut eszünkbe? :D

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.11.09. 19:34:36

@Humperdickk:

Nincsen anyád!
Csak két apád!
Az is buzi!!
Mind a kettő!!!
EN-BÉ KETTŐŐŐŐ!!!!!

Jártam én meccsre, mikor még vargazoli volt az edző. :D

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.11.10. 18:08:27

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vaz, én utoljára Nyilasi idejében voltam kint. Garabával ketten alkották a csatársort... :))

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.11.16. 17:29:13

@Humperdickk:

Remélem, már gyúrsz junópekidzs pirospont matolcsy újabb performanszára... :D

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2012.11.16. 23:58:15

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kihagyom, magas labda. De pár perc, és lesz máááássííík! :))
süti beállítások módosítása