Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Szolgálati közlemény

2013.01.07. 15:07 Humperdickk

(Csináltam egy külön posztot az előző poszt egyik kommentjéből, trolloknak, a miheztartás végett. Ez a rossz hír: a még rosszabb, hogy lesz ma még másik poszt is, bájerzsoltos. Előre is elnézést kérek!)

Kedves türhőparaszt, az általad vélt magánéletemmel érvelni próbáló kommentelő!

A modorod, érvelési kultúrád, helyesírásod stb. miatt nem érdemled meg, hogy reagáljak, de a többiek kedvéért, és mert most éppen foglalkoztat a téma, elmondom, mi van.

Igen, jól látod, én egy tehetségtelen, el nem ismert, ordenáré stb., továbbá névtelen senkiházi vagyok. Név nélkül publikálok, és ebben a magánuniverzumban csak az van, amit írok. (V. ö.: „csak ami nincs, annak van bokra".) Humperdickk a „rendes” világban (tehát abban, amelyben például palácsnikok szopnak endivajnákat, sok-sok pénzért) egyszerűen nem létezik.

Az, hogy abban a világban van egy ember (aki egyébként cigány, zsidó, korosodó korrektor, továbbá ötven éves, egyedül élő antik ruhásszekrény) semmilyen formában ne zavarjon téged. Nem érdekes az a te számodra. Nem él ugyanis érdekes életet, azaz nem írja meg a napiász, ma kit szopott le. Cserébe viszont megígéri, hogy nem él azon elveivel ellentétben, amiket itt leír. Tehát ha azt írja, hogy nem adta oda magánnyugdíjpénztári megtakarítását a kósának fodbalstadionra, akkor okkal bízhatsz benne, hogy nem hazudik.

És mindösszesen ennyit tud. Ez nem sok, jó hír viszont, hogy ha neked ez kevés, bármikor visszatérhetsz az endivajnafélék farkához: ide legalábbis konkrétan senki sem hívott. Másképp mondva: örülünk, hogy itt vagy, de megvagyunk nélküled. Színfoltot képviselsz, még ha nem is mindig rajongunk a fosbarnáért.

Ez van: fogadd el, hogy itt téged ez a Humperdickk bármikor vérig sérthet, cserébe ezt te is megteheted ővele, kommentben. Viszont: Humperdickk-nek nincs magánélete, azzal kár sértegetned, lepereg róla. Humperdickk magánélete nem létezik, soha nem is létezett. Kérlek tehát, hogy Humperdickk-kel vitatkozz, és ne azzal a démonnal, akit mögötte sejtesz. Az a démon, hogy egy klasszikus idézzek (a feleségemet), csak a fejedben létezik. Saját magaddal meg hülyeség vitatkozni.

További jó olvasást kíván:

Humperdickk kitalálója

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr545003288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2013.01.07. 23:56:57

Azért az is igaz, hogy jobb ma egy troll, mint holnap kettő.
Másként: felfigyeltek rád a másságban élők.

Konzekvencia: széles az érdeklődő kör.
süti beállítások módosítása