Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Ki az állat?

2013.01.10. 22:20 Humperdickk

A Fővárosi Főügyészségnek, nagy szeretettel.

A tények pedig ezek.

Magyarország miniszterelnöke nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. Magyarország miniszterelnöke egy állat, és állatként viselkedik. Akkor és abba köt bele, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, törvénybe ütteti, hogy neki azt is szabad. Ezeket a törvényeket azzal és akkor íratja meg, akivel és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, fenyegetőzni kezd. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és írat egy törvényt, hogy ez miért nem rablás.

Magyarország miniszterelnöke bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hazugságok törnek elő állati koponyájából (azok is sokszor csak szóvivői útján), és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben Magyarország miniszterelnöke az idióta nyugati világ „vívmányait” használja. Nézze meg mindenki, hogyan pózol a Facebookon a „nemzeti összefogás miniszterelnöke”, kezében kávéscsészével, előtte a mikrofonnal, pofáján a „bármikor kicsinállak, te hülye magyar” kifejezéssel. Nézd meg a magánnyugdíjpénztárakat elvevő és belőle magánstadionokat építő patkányt és haverjait a Facebookon: látni fogod, hogy mindegyik potenciális maffiózó. Eo ipso maffiózó. Nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni.

És éppen itt követi el a legnagyobb bűnt az idióta nyugati világ polkorrekt része. Puszta számításból és önérdekből úgy tesz, mintha ezek az állatok bármiféle okból is tolerálhatók, megérthetők, sőt tisztelhetők lennének, mintha járna nekik bármiféle megbecsülés és emberi méltóság. És az a legiszonyatosabb ebben az egész agyrémben, hogy ezek pillanatok alatt teszik tönkre a magyarság normális felének esélyeit.

***

Nos, akkor tegyük fel mi is a kérdést Erdős Virág után szabadon: na most akkor, nagyokosok, mi legyen? Vagy úgy is kérdezhetjük: ez itt még egy társadalom? Mert ha igen, akkor a rendőrség még ma elviszi a fenyegetőző állatokat. S ha nem, akkor a magyar demokraták közössége gondoskodik róla, hogy soha többé ne legyen kedvük fenyegetőzni. Minden más esetben bátran elmondhatjuk magunkról, hogy mi már nem vagyunk emberi társadalom többé.

Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr995010373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.01.11. 05:36:03

Kár volt elfelejteni

„Az államok akkor pusztulnak el, amikor már nem képesek a hitványakat a derekaktól megkülönböztetni” (Antiszthenész —12/VI.5.) Mi, most tudjuk-e? Vagy az MSZP ennyiben ma is „leninista”?
„ Ha hitvány gazemberek kerülnek magas polcra, amennyivel méltatlanabbak erre, ugyanannyival gondatlanabbak és felelőtlenebbek lesznek, s eltelnek esztelen hetykeséggel és vakmerőséggel” (Demokritosz — 41/48,) Lásd Sztálin, Rákosi, Kádár, Caucescu, Zsitkov, Honecker, stb. elvtársak!
"Hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!" Bölcsességek könyve!
„Az uralkodó réteg forradalma csak arra jó, hogy vég nélkül fenn tartsa saját forradalmát (Babeuf, Rendszerváltási komédia)
A felnőtt férfiak általános választójoga ma népszerű vesszőparipa, amely gyakorlatilag nem oszt, nem szoroz, viszont kielégíti a legenergikusabb, de legkevesebb gyakorlati érzékkel rendelkező népréteget. (Owen)
„A demokrácia álarca csak addig kell a buzsoáziának, amíg az, az Ő hatalma előtt pajzs!” Magyar Lajos 1918, de van, aki ezt máig se tudja!

dr. jenőke (jenőke) 2013.01.11. 06:17:50

Tudod, kedves Humperdickk, van az a rongyszőnyeg kereskedő, aki nehezen viseli, ha rongy szőnyegkereskedőnek nevezik.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.11. 08:15:09

@Dr. jenőke (jenőke): mér nem lehet lájkolni a kommenteket. Mér nem lehet.

puhosh 2013.01.11. 12:07:04

Kar ezt a szellemi potencialt es lenduletet elpazarolni a semmire.Hiaba szep,ami hamis.
Tartalmilag megalapozatlan,esz nelkul vadaskodo es ostoba iras-a tenyekhez keves koze van,tenyleg kar.
Szerintem utazz,vallalj valami egyszeri munkat videken,beszelgess idosebb emberekkel,nem tudom,de probalj kitorni ebbol a fertozo es tompito kodbol.
Kicsit magasabbra,kicsit szabadabban,inkabb mosolyogvade esszel.Ez a verzo es habzo szaj rossz idokat idez.Engem ez tolt el felelemmel.Az ilyen beszed arnyekaban bekeben hiznak a farkasok.Majd egyszer megerted.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.11. 12:19:34

@puhosh: köszönöm féltő aggodalmad, továbbítom a magyarhírlap vezető kolumnistájának. A fentieket ugyanis ő írta, én csak kicseréltem a cigányokat miniszterelnökre (leegyszerűsítve). Majd egyszer megérted, addig is: olvasni, olvasni, olvasni!

Ja, a farkasok nem a békétől híznak. Hanem attól, hogy megeszik a birkákat. Az összeset, előbb-utóbb.

Dexter... (törölt) 2013.01.11. 17:26:40

@Humperdickk: jó a poszt

@puhosh: "Szerintem utazz,vallalj valami egyszeri munkat videken,beszelgess idosebb emberekkel,nem tudom,de probalj kitorni ebbol a fertozo es tompito kodbol."
:)

Estevan Sely 2013.01.11. 21:01:18

@Szúrófény: Nem fény , hanem mélységes mély setétség a szúró fejben.

Estevan Sely 2013.01.11. 21:02:48

Tök jó és találó a poszt. Szinoníma a 2 csere alany.

Estevan Sely 2013.01.11. 21:06:58

@puhosh: HüJJe vagy, bemásztál a csaliba !
Aki ennyire elvakult, még az olvasottat se fogja fel.

azapistagyerek (törölt) 2013.01.11. 23:37:34

Orjási, mint mindig. Tképp barvúr, bár a labda magas volt. Csak így tovább!

francoska 2013.01.12. 23:37:39

Vinnyogva röhögök...

Popescu Ion 2013.01.13. 23:55:38

a poszt írója finoman és választékosan fogalmazta azt, amit sokkal szókimondóbban kellett volna

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.01.14. 07:30:26

@Hotto Ratto: igen, én is sajnálom, hogy a magyarhírlap vezető kolunmistája nem mert messzebb menni. :)

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.01.15. 18:21:19

@Humperdickk:

Érthető Bayer indulata, elég szar lehet neki, hogy a Szeretett Vezérről ország-világ előtt kiderült, hogy az intellektusa alapján talán ha ajtótámasznak, vagy törésteszt bábúnak lenne alkalmas. Nehéz megbirkózni azzal, mikor ledől egy Bálvány. Én például hetekig enni sem tudtam, mikor kiderült, hogy Charlize eredetileg nem szőke, hanem fekete. :D
süti beállítások módosítása