Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Hogyan gondozzuk házilepkénket 3. (Offtopik)

2011.01.25. 20:55 Humperdickk

.

A pillangók szárnyukat összezárva, csendesen, szép, egyenes tartásban döglenek meg. Elmúlásukat nem verik nagydobra: észrevétlenül szűnnek meg, mint az éjszaka, nem rendeznek köré vásári komédiát, mint a gőgös hattyúk, és nem vonulnak el méltóságteljes, kilométerekre döngő haldoklómenetre sem, mint a többtonnás elefántok.

A pillangók élete voltaképpen rendkívül egyszerű: időnként feltűnnek, verdesnek párat, majd odébb libbennek, mintegy maguk örömére, de mégis másokat gyönyörködtetve. Egyébként teljesen érdektelen, felesleges teremtmények. Ha nem lennének, senkinek sem hiányoznának. De vannak.

Ha nagy leszek, pillangó leszek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr42613473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása