Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

A gyakori fogmosás jótékony hatásairól

2012.04.13. 16:27 Humperdickk

Beszélgessünk kicsit a határtalanul primitív jobbikosokról és barátaikról! Muszáj lesz, és akkor is, ha itt-ott fájni fog.

Olyan ez, mint a fogorvos: nyaggat az a kurva fájdalom már napok, hetek óta, és nem épp elviselhetetlen, de most már azért jó lenne aludni is pár órát. Kábé ilyen a jobbikos, fasiszta geci is: eleinte csak kellemetlenül irritál a fogágyban, és ilyenkor még nehéz eldönteni, hogy nem-e csak a tegnap titkos éjszakai kolbászevés eredményeként szorult egy mócsing a fogsorba, jobboldalt hátul, mélyen (nagyon, de nagyon mélyen, oda fogkefe el nem ér!), vagy már annyira eldurvult a helyzet, hogy elindult valami szuvasodási folyamat, azaz baktériumokkal (és egyéb gusztustalan férgekkel) súlyosbított gyulladás vette kezdetét. Azaz: rohad a szélen, jobboldalt. Mindközönségesen.

Ilyenkor az ember nyilván elmegy a fogorvosához (harminc év fölött az embernek ha nincs saját fogorvosa, ügyvédje, eláshatja magát), és kezelteti a helyzetet. Ez úgy zajlik, hogy a doktorúr előveszi a fúrót, vésőt, plazmaágyút, és szelíd, aszfaltbontó munkásokat megszégyenítő gyengédséggel és türelemmel szarja széjjel az ember pofáját, sokezerért. Ennek következtében rögvest néhány hét elteltével már rágni is lehet azon az oldalon (igaz, akkor is csak óvatosan, és akkor is csak tejbegrízt), de, ami a lényeg: addig se fáj. És mivel fizettünk érte, hogy ne fájjon, ezen nem csodálkozunk, hisz így megy ez a művelt nyugaton.

Ugyanilyen bámulatos egyszerűséggel a jobbikost kiirtani ellenben nem lehet. Akkor sem, ha fizetünk érte. Ennek nem csak gyakorlati okai vannak (sokan vannak, drága a lőszer, plusz a franc akar ásni annyit), de elvileg sem ölünk embert akkor se, ha az kifejezetten megérdemli. Vagyishogy ha szerintünk megérdemli. Az a helyzet, tudniillik, hogy minden jószándékunk és technikai felkészültségünk ellenére (baszki, már két atom között is tudnak hálózatot csinálni, beszarás!) még továbbra sincs eldöntve, hogy van-e Isten. Ennek a tótavé nyilván nem örül, a semjénzsolt meg de – mivel előbbinek rontja a bizniszét, míg utóbbi kifejezetten ebből (tudniillik mások istenhitéből) él. Ám mi ezekre a megmosolyogtató szélsőségekre amúgy is pökünk, hiszen függetlenül attól, melyik helyes kismajom tűnik aranyosabbnak, amint nagy komolyan bizonygatja az igazát, mi értelmes emberek azt mondjuk, hogy nem ölünk embert, és felsőbb rendelkezés hiányában ezt másnak sem engedjük meg.

De nem is járulunk hozzá, hogy más emellett kardoskodjon – és akkor se, ha ezzel saját liberalizmusunkat köpjük szemen. Nekünk tudniillik még ez a szembeköpés is ingyen van: az is csak nyál, azaz testnedv, nekünk is van belőle kötésig, és ismerve saját fogmosási szokásinkat (illetve azok hiányát), az sem jobb a másikánál. Tehát a szemünkben pont annyira gusztustalan, mint a szánkban. Nem érdekes, megszárad hamar.

Namost. Van ez a jobbik nevű pártképződmény, ami ugyan épp csak kicsivel kevésbé kártékonyabb, mint a fogszuvasodás, ellenben kiirthatatlan: a fiatalok körében roppant népszerű. Ez annyiban probléma, hogy ezek a fiatalok hamarosan elmennek szavazni, és nagyon komolyan elhiszik, hogy a zsidók kislányvért isznak, a cigányok meg genetikailag tolvajok, valamint a buziskodás tévéreklám útján fertőz. Ezek nyilván teljes hülyeségek és ezek az emberek nyilván teljesen hülyék olyannyira, hogy nem kizárt, hogy képesek lennének akár Optimusz fővezérre szavazni, ha indulna a legközelebbi parlamenti választáson. (Ez olyan, mint a megasztár: ugyanúgy tele van unszimpatikus arcokkal, csak nem kell benne énekelni folyton.)

De azzal, hogy ezt elmondjuk, még egy tapodtat sem vagyunk beljebb a képviseleti demokráciában! Igen, szerintük a cigánynak hajlama van a bűnözésre – mint ahogy a négernek a rövidtávfutásra és a kosárlabdára, kínainak meg a pingpongra és a tavaszitekercsre, és igen, ő hülye, de amíg ezt csak háziáldásként kívánja rátetováltatni a töke helyére, addig kedves egészségére, ötezer forint lesz. (Számlával hatezer.) De abban a pillanatban, amint köveket dobál az andrásiúton, meg rázza a ketrece rácsát, bizony roppant komolyan lesz torkon spriccelve könnygázzal meg halántékon billentve gumibottal, sőt, nem kizárt, hogy valamelyik, de akár mindkét szemét kilőjük gumilövedékkel. Mert megvédjük a buzi embertársainkat – mint ahogy őt is megvédenénk, ha vérszomjas buzik akadályoznák meg a hülye ruhákban történő felvonulásban. Mert az nem úgy van, hogy vonuljon, csak ne mutogassa magát, mert ijedezni kezdenek a kisdedek a Lizsében! Ha nem tetszik neki, vigye ki a kis trónörököst a Hűvösvölgybe: ott csak pont annyi eséllyel találkozik buzival, mint amennyi esélye annak van, hogy ő maga is az. Vagy hogy a gyereke lesz az. Igen, kábé 5 százalék.

És nem, tényleg nem vagyok hajlandó vitát nyitni arról, hogy a cigányok miért buzik, a buzik miért zsidók, valamint a zsidók miért cigánybuzik. Azok, és? Ők ettől boldogok. A jobbik meg gondolkodásra képtelen, gyűlölködő kis állatkák gyülekezetében érzi jól magát, mert nincs jobb ötlete, mint teleszarni maga körül a világot, majd fintorogni a büdös miatt. Mert lenézi a buzit-zsidó-cigányt, sőt, úgy en bloc a nemjobbikizmust, ahelyett, hogy örökbefogadna minden kis árvát. Ezt a világot ugyanis ő is csak kölcsönbe kapta. És nem az övé. Hiába tudja másként.

De mi is véssük az eszünkbe, mielőtt késő lesz.

5 komment

Címkék: melegek liberalizmus fasizmus jobbik cigányok nácik zsidóbuzicigánygecik

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr324410736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Neanderthal 2012.04.14. 19:51:50

sajnos, sajnos...így van ez, csak azért bonyolultabb annál hogy le kell rúgni a nácit; egyik legjobb (régebben majdnem teljesen normális) cimborám agyát mosták át ezek, azóta egy értelmes szót nem lehet vele váltani, remélem majdcsak kigyógyul ebből az szektából!

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.14. 22:23:54

Hát, előbbre ettől sem leszünk, viszont már megint jót röhögtem! :DDD

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.14. 22:27:32

"Fizikusok létrehozták a világ első alapszintű kvantumhálózatát, amiben két atom között szállít információkat egyetlen foton. A hálózat mindkét egysége egy-egy rubídiumatomból áll, amik küldeni, fogadni és tárolni is tudják az adatokat. A kommunikáció egy 60 méteres üvegszálas kábelen zajlik. A bemutatott hálózat prototípus, de erre építve, több hasonló egységet összekötve létrehozható a kvantuminformációk kommunikációs csatornája."

Persze, mi ez ahhoz képest, hogy a Focista, akarom mondani, dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr új Alaptörvényt adott a hazának. :D

egyfejű 2012.04.15. 10:37:44

@Mr Neanderthal: Fabius blogján írtam helyi fotelnácinknak:
@Gábriel angyal: sajnállak, de komolyan. Mindig szomorú, amikor valakit elkap a barna örvény. És csak süllyed egyre mélyebbre, egy idő után meg sem próbál a felszínre kapaszkodni a fény felé. Jó ott, minden olyan egyszerű a sötét katyvaszban, nincsenek zavaró árnyalatok, egyszerű minden, háború van, gonosz van, vétkek vannak, nemzethalál, ...
Kár érted. :(

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.04.16. 23:25:17

Na de a smicskalajos aközgépbe mitkeres? :D
süti beállítások módosítása