Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Regisztráljon minden zsidó!

2012.12.03. 20:18 Humperdickk

A magyar nemzeti jobboldal krémje az elmúlt héten most már tényleg nagyon komolyan elkezdett megdöbbenésének hangot adni azon esemény következtében, miszerint kiderült, hogy az ő kedves, békebeli magyarországukban bizony, milyen sok náci akad. Ennek kapcsán teszünk most helyre bizonyos dolgokat.

Elöljáróban rögzítsük: természetesen mi azt nagyon szeretjük, ha a nemzeti értelemben vett jobboldal krémje aggódni kezd valamiért. Az mindig olyan tréfás helyzeteket eredményez: ilyen esetekben ugyanis a magyar nemzeti jobboldal kibújik a kamásliból, ledobja a kacagányt és nevetséges bohócruhába öltözik, majd közli, hogy mit tudom, elrabolta őtet az íti. És még ezzel jár jobban, mert amikor már odáig hülyül meg (vagy odáig issza magát hülyére), hogy magát és az ezzel járó százötvenmillióját is a Jóisten legszebb teremtései közé kezdi érezni sorolni, vagy Hobbitokkal és Toronybaszakadt Szalamandrákkal Díszített Alaptörvénnyel érzi helyesnek házalni, vagy egyszerűen csak elfoglalja a Műcsarnokot saját jól megérdemelt öregkori meghülyüléséből kifolyólag, azon a ponton már az embernek nincs kedve nevetni. Mert az odáig rendben van, hogy ő csak buzitlanított színházban szeret jánosvitézt nézni: megértjük mi ezt, hisz léteznie kell a hülyének is – már csak azért is, hogy kilegyen a koordinátorrendszer, ők pedig békésen menetelhessenek a mínusz x és mínusz y tengely által kijelölt tartományon, a semmibe. De amikor már a nyilvánvaló szenilitás, az alkohol, vagy simán csak a genetika ízetlen tréfája veti elénk az illető hulladékot, az mindig egy kicsit szívfacsaró is tud lenni. Azon szinte már egy jóízűt nevetni sincs kedve az embernek.

De vissza a zsidókra: a magyar nemzeti jobboldal most aggódni kezdett, mert zsidózásra és náciskodásra rendszeresített és parlamentileg megerősített fiókpártja zsidózni és náciskodni kezdett az ő kedvenc parlamentjében. És most is aranyos, amikor aggódik: nem elég, hogy megszeppent képpel kotorta elő másnap hajnalban a lifthóf melletti kamrapolcról az ilyen esetekre dunsztba tett kormányközleményét, de még a nemzet rikkancstóniáját is lezavarta a kosuttérre! És ez utóbbi, ahhoz képest, hogy feladhatott volna helyette egy egész oldalas hirdetést a blikkben, sokak szerint elismerésre méltó teljesítmény.

Hogyne. Mindazonáltal ne feledjük: a nemzeti alapon értelmezett jobboldali ezt nem azért csinálja, mert átérzi a helyzet komolyságát. Azaz nem azért, mert megértette, hogy ha ő nem védi meg a zsidót, legközelebb lehet, hogy ő lesz a zsidó. Hanem azért csinálja, mert félti a szaros jóhírét: mert hát hogy jön ahhoz a szemét nácija, hogy hírbe hozza az ő szívének legmélyén, e tollpihe vacokban szelíden kuksoló, bár egyebekben fasiszta miniszterelnököt?! Mert ezt már megtanulta a nemzeti konzervatív: beleverték az orrát negyvenöt után kellőképpen a saját mocskába. Merthogy meg, persze, nem változott: a nyírőjózsik, prohászkák népe nem hajol, legfeljebb törik. Megtanulta, hogy zsidózni unelegant, jobb társaságban kinézik miatta az embert, ergo nem zsidózik. Az egésznek az értelme, tehát az egyenlőség, a szabadság, vagy a kisebbség, a kisebbségi vélemény, a kisebbségi kultúra védelme már nem annyira fontos a számára. Rendben, zsidózni tehát nem szabad – de arról nem történt rendelkezés, hogy ne lehetne alaposan kiválasztani azt az egyetlen lehetséges bizottságot, amelyik kiválasztja nekünk az egyetlen lehetséges színházigazgatót, és aztán majd nem lesz lekurvázva a juliska a jánosvitézben. Nem ők zsidóznak: a kétharmad dübörög. Pedig még közleményt is kiadtak neki, hogy ne tegye. De hát nem ért a szóból az a büdös kölyök.

Így megy ez. A fentiekből következik tehát, hogy erőszakos zsidólista nincs, mert arra megsértődik a volkszvágen. Van viszont regisztráció, ami szintén egy lista, és szintén alapjogot sért, ellenben erre minden zsidólibsi önként iratkozhat fel, ha jelezni akarja, hogy élne egyik alapjogával. Ez egyelőre még csak a szavazati joggal való élés joga, de messze még 2014. És ki tudja, mikor lesz elég ok korlátozni egy másik alapjogot! Hisz, lássuk be, például a levegővételt is nagyban egyszerűsítené, ha előtte mindenkinek lehetősége volna regisztrálni rá! Főleg, ha magyar levegőt akar az a szemét zsidaja, tenné hozzá a jobbik.

És tényleg, kábé ennyi csak a különbség.

3 komment

Címkék: fekete jobbik nácik rogán zsidózás gyöngyösi kerényi alaptörvény

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr784945882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci0011 2012.12.04. 08:35:57

A nemzeti oldanak van mire büszkének lenni.Mátyás után az országot sikerült a török és a labanc uralma alá juttatni,Ami harmad megmaradt Trianon után,ment a medvetalp alá.Most pedig a történelem szeszéjéből visszakapott országtöredéket leamortizálva árulják pénzért!

fonó 2012.12.04. 12:02:59

Teljesen igaz a poszt.
Nem fog regisztrálni a nép mert vidéki faluban buszra sincs pénz h bárhová eljussanak.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.12.05. 17:09:07

A Fidesz, és főleg a Legfőbb Pávián műveletlensége, kultúra-ellenessége, bornírt, cinikus opportunizmusa nálam elérte azt a szintet, hogy automatikusan tilt le az agykérgem minden olyan ingertől, ami tőlük származik.

@fonó:

Erre akár még rá is baszhatna a fityisz, ha nem tudnám, hogy lófasz lesz itt, nem szabad választás.
süti beállítások módosítása