Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Levél a Kegyelmes Viktor Úrnak

2013.03.09. 21:38 Humperdickk

Levél a Méltóságos Kormányzó Viktor Főtitkár Úrnak, a tekintetes lakályába, vagy ahol egyébként lakozik, az Állatkert mellett nemsoká két sarok, fel, a Várba (szabadítsuk ki Stancsicsot!)

Méltóságos Tekintetes Főtitkár Kormányzó Elvtárs!

Mély elszánással és nemkülönben kimondott öröm el nem maradása mellett, mégis aggodalmamat kívánom kifejezni ezen levél által a Kegyelmes Viktor Úrnak, úgy is, mint.

Hogy mivé is halad e világ, mit tetszik szólni. Minap esett, hogy jártamban, kertemben lépek fel a Fécbukkra, tekinteni, hol akad szükség, merre szólít engem a párt, meg a haza, valamint a párt. Látom, esmegint támad a karvalyajemef a megalázóan alacsony kamatyokkal, valamint tekintet nélkül a magyar emberek nemzeti értelemben vett gazdasági idiótaságára emeli felfele az eurót az egekbe. Ezen kidühösködvén magamat reppenve továbbra szanaszét mélységes döbbenettel vettem tudomást róla, hogy tekintve, hogy finom, fiatal, kívánatos diáklányok (és fiúk) vették magunknak a felháborításomat, és bevették a Kegyelmes Méltóságos Viktor Elvtárs Uraság pártházát oly orcátlan magatartást mutatva, hogy annak erkélyét vérszomjas tarisznyáikkal és megafonjaikkal gyalázni restek nem maradoztak. De hiszen, hiszen de tulajdonképpen maguk által is tudhatták volna, hogy az Uraság lefekütt, alunni vágy ebben a szép tavaszi, fényes délben, mint minden rendes nyugdíjas fiatal demokrata!

Hisz micsoda ezen orcátlanság, ami mostan torát üli szent hazánkon, és pártunkon, valamint azon a másik pártunkon is, eszembe nem jut, de valami keresztyén van a nevében elszórva?! Vajon tudják-e ezek a nyikhaj senkiháziak, ezek a romkocsmárosok, ezek a drogtól bódult hazátlan bitangok, ki van ilyenkor abban a széknek a házában?! A Nemzet Ezerszer Megszentelt Nemzeti Pártszékházában?! Hát ha nem tudják, majd megmondom én: kutya legyek, ha nem a kisgyermekes, mindenórás, gyilkosságra elítélt kopasz családapák végzik ilyenkor mindennapi, nehéz zsolozsmával súlyosbított szolgálatukat a Pártért, a hazáért, az Alaptörvény Szent Gráninttengerén hajózva, azt minden elemében nap mint nap, folyvást leküzdve, továbbá Védelmében, amíg el nem lesznek kétharmadolva, bishundertudcvancig!

De hát, hisz ha hagyjuk! Tekintetes Pártfőtitkár Úr, ne tessék tiszteletlenül venni, amit mondani van érkezésem, de amennyiben komoly akadályokba nem ütközik, esedezem Önhöz, valamint ahhoz a kedves, bár bizonyos szempontból állatiasan ostoba tekintettel rendelkező gabikához és a szintén tulajdonképpen, köztünk legyen mondva, nyáladzó idiótákat megszégyenítő szövegértési és válaszadási képességgel rendelkező kommunikációs főmátéhoz is intézve szavaim: nem lehetne ezeknek, igazán csak a miheztartás végett, valamint érdekében, jelzésképpen közéjük lövetni? Éles lőszerrel, a pofátlanabbjának gránáttal is, pedagógiai célzattal, természetesen? Hát hiszen ha nekik szabad fiatalnak, szépnek, kívánatosnak, nem különben bátornak, már-már vakmerőnek és mindezek mellett okosnak is lenni, mi gátolja meg a regnáló tizennyolc harmadunkat, hogy ezzel szemben, továbbá sérelmükre és védelmükben egyikét-másikát morzsinkailag rozsdás bökővel megneveljük, hogy ne szaporodjon? Mert megértem, jövőre ez még nem tesz egy szavazót se a rohadt kommunistáknak – vagyis nem nekünk, hanem a másik rohadt kommunistáknak, de hogy szavam ne feledjem – hogy de mi lesz így ezzel az országgal, nem hogy húsz, de kettőszázhúsz esztendő elteltével? A végén még addig erőszakoskodik a tudjuk honnan pénzelt fajtájuk, míg liberalizmus árasztja el habonyárpád vére által turulbavert, szentséges hazánkat!

Kérem tehát a Tekintélyes Minisztertanács Elnöke Elvtársat, nagy tisztelettel tessen véget vetni ennek a bajnaista csőcseléknek! Nem tűrhetjük tovább, hogy ezen arcátlan, neveletlen suhancok legyenek olyan bátrak és fiatalok, mint amilyen mi sohasem voltunk, de még csak nem is lehetünk! Fel vörösök, proletárok, kitartás, valamint Isten engem úgy segéljen!

Maradok tisztelettel:

özv. dr. Savanya Jenőné,

nyug. üzemvezető (a Patyolatnál voltam, a Podmaniczky és a Szív utca sarkán, ugyanott sósav nagy tételben eladó!)

10 komment

Címkék: fidesz alkotmány székház sósav lendvay

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr35125253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.03.10. 01:52:00

Ady forgott volna a sírjában, hogy egy, a szocialista egyetemi oktatás jóvoltából felkerült falusi gyerekből olyan jurátus lesz, aki miniszterelnökként azokért lelkesedik, akiket ő a magyar nép kártékony urainak tekintett. Legfeljebb keserűen kellett volna megállapítania, hogy a párttitkár fia, ha az a szerencse érte, hogy felkapaszkodhatott, jobban játszotta az urat, mint akinek már az ősei is azok voltak.

Kalmár 2013.03.10. 05:29:39

Ne sírjatok! Ki fogjátok bírni a következő 4 év Fidesz kormányzást is.

karpackie 2013.03.10. 08:13:53

@Kalmár: Remélem te se maradsz ki belőle.

Salinas River 2013.03.10. 08:27:38

Tö(k)kély, Humper, tök'kéj:))))
Visszaleltél tenmagadhoz:D

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.03.10. 09:12:27

@Kalmár: ki sír?! Alig várjuk! Bár már holnap lenne az a következő 4 év! Álom!!!

rókafogta 2013.03.10. 09:18:36

@karpackie: Egyetértek! Kiegészítve remélve , hogy 4. kotmánymódosíítás vonatkozni fog rá valamelyik pontban!Csak ,hogy örűljön!

Dogen 2013.03.10. 13:26:20

Az idióták ugatnak, míg a karaván halad. Az elkövetkező öt évben is...

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.03.10. 16:39:48

@Dogen: hála a jó Istennek! Éljen a Orbán, éljen a haza!

NIPREDIL 2013.03.10. 20:05:08

"Fel vörösök, proletárok, kitartás, valamint Isten engem úgy segéljen!" Óriási!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.03.11. 06:35:54

Ez nem sikerült olyan jól. Nem lehet ezt a stílust akárhányszor elsütni, kell valami több is bele!
süti beállítások módosítása