Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Az ellenzéki összefogás halaszthatatlan szükségtelenségéről

2013.11.13. 13:09 Humperdickk

Az alábbi poszt szerzője, a (nem túl) széles körben ismert liberális, balos, alkoholista, és mindezek következtében munkanélküli blogger tisztelettel kéri az ellenzéki pártokat, miszerint érti a motivációt (ő is szereti a pénzt), de most már hagyják abba a baszakodást.

Mert rendben, értem, összefogás, demokrácia, továbbá szabótímea, de azért, lássuk be, mindennek van határa. Hisz egy olyan országban, ahol a lakosság egyik része cigány-, a másik része egyéb okokból nem kap munkát, és csak a harmadik része fideszes, míg a negyedik része pedig épp ezek emiatt már régen emigrált, mert hát földet, trafikot, útfelújítást, de még egy nyamvadt több milliárdos stadionrekonstrukciót sem kapott, mert ezeket a legszigorúbb minisztertanácselnöki irányba tett, szigorúan nem indiai értelemben vett kézcsóknak kell megelőznie, és ahol a nem pont a nemzeti összefosás érdekében meghozott, mégoly tétova mefisztó-címlapratűzési kísérlet is büntetést von maga után, meg ahol orbánerejű törvényalkotás határozza már meg lassan a bankjegykiadó automatákból ingyenesen kivett pénzen vásárolt cigaretta márkánként, hosszúságként és m-betűs szavakat tartalmazóságaként különböző jövedéki adójának befizetését igazoló csekkszelvény csekkadójának befizetését igazoló apeh-ügyintéző szemének színét is, nos, ott nem kéne mást tenni, mint hátradőlni, rágyújtani, és tölteni pohárba, hogy valaki szeresse az embert (ha már a főhőst nem), továbbá esetleg néha elböfögni magunkat, miszerint kurva fidesz. Meg, mondjuk, esetleg még ilyen viccesen böfögni, olyan koleszosviccesen, mert arra jönnek be a népek a komediszentrálba.

És ennyi. Nem bonyolult. 

Ehelyett, ugye, hogy mi van. Ehelyett, tudniillik, hogy összefogás van. És hát annak legmélyebb, ősi magyar hagyománya szerint történő operatív levezénylése is van, amit a köznyelv töketlen, béna, marakodó, beszari baszakodásnak hív, de a köznyelv hülye. Mindezek okán 2014 után nyilván majd a köznyelv is jól le lesz váltva, csak verjük meg már végre a kovácshogyishívjákot a Baján. Ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy amennyiben Békéscsabán sem basz el valamit az agytröszt, és sikerül is valami, háromujjas kesztyűre, félreesztergált falábra vagy megmosolyogtatóan kajla nyuszifülre csak nyomokban emlékeztető jelöltet állítani legalább minden második választókerületben, akkor, de csak ezen környűállások együttes fennforgása, valamint a szerencsés csillagzat, enyhe időjárási viszonyok és Mari néni migrénjének szünetelésének kedvező egybeállása esetében tulajdonképpen nem kizárt, hogy meglesz az a harmincöt, harminchat százalék. Ami, ugye, a jobbik külső és a zelempé egészen külső (tudniillik: parlamenten kívüli) támogatását is beleértve már erős ellenzéki pozíciókat vetít előre.

Mert hogy tudniillik kormányváltást, azt kurvára nem vetít előre.

(Hacsak az orbánráhel koronázó anyaszűzhercegnő nem dobja be a hómvideót apáról, amint vöröscsillagot dug az ánuszába, önfeledten. De nem fog. Mármint a lidöprincesz nem fog, mert hogy apuja fog-e, azt nem tudjuk. De félve hessegetjük el a gondolatot, hogy egyszer mégis megtudjuk.)

És tényleg csak azok számára, akik még mindig az iwiwet bújják a fészbuk helyett: most legutóbb egy mongattila nevű megélhetési ellenzéki büdöskommunistázta le a vágóistvánt a fészbukon, mert csak. És most tekintsünk el attól, hogy mondott televíziós szakember már előző rendszerben is meg-megállt egy szóra, tehát van benne valami, a mongattila meg nyilván poetikusan ifjú kora ellenére már az úttörőnyakkendőt is csak mosatlanul, fordítva, csuriba tett ujjal volt hajlandó hordani, azért engedtessék meg nekem, liberális, balos, alkoholista, és mindezek következtében munkanélküli bloggernek, hogy nagy, nagy tisztelettel megkérjem ezt a sok demokratikus, nem demokratikus, ellen-demokratikus meg egyéb módon antipatikus szarházit, hogy menjen már mind végre a demokratikus francba, ha nem gond.

De összefogva, ha kérhetem.

Mert drága barátaim: élnek itt emberek is, akiknek még komoly reményeik vannak arra, hogy ha másnak nem is, de majd a kisunokájuknak lesz annyi esze, hogy nem baszatja meg magát holmi olcsóbban üzemeltethető, alkotmányos gázrezsóért. És ezek ilyen tisztességes, dolgozó vagy dolgozni akaró, többségükben rendes emberek. Azaz olyanok, akikkel önök marhára ritkán szoktak találkozni.

És nagyon kérem, tessék ezeket végre békibe hagyni. Itt nemzetifasizmus lesz, negyven évig, tudomásul vettük, nem érdekes, megyünk előre az orbáni úton, hisz ki tudja, hátha királyi lakodalom kerül megrendezésre végre a mi utcánkban is, ahol a szociáldemokrácia is megkapja olyik alkalmakkor a maga koncát. Mint akármely lakodalmas kutya. Mink viszont addig is, meg amíg megengedik, sorban állunk, közmunkáért, áramjegyért, dinnyehéjért, mikor mi szarért. Hisz eddig is elvoltunk, most is elvagyunk, ezután is elleszünk.

Ám ha maguk nem adják fel, és folyton csak összefognak, szanyistul, szigetváriviktorustul, hogy nem mondjam, vadaiandreástul, azzal a változás iránt táplált maradék reményünket gyalázzák meg. De mint a vakkomondor.

És ez bunkóság. Tessék tehát inkább mostantól inkább nem összefogni, mert úgyis meglesz az a nyomorult képviselőség, bizottsági hely, képviselői költségtérítés. És ez pont rajtunk, higgyék el, nem fog múlni. Csak tessék most már abbafejezni ezt a színjátékot, mert kinyílik az ember zsebében az uniós útlevél tőle. Az meg kinek jó, ha használjuk is a szerszámot, és lelépünk, de mint szél, és így már mi se nyomorgunk itten, maguknak. Önigazolásul, hogy maguk meg minek vannak.

Mert egyébként, tényleg, minek vannak?

5 komment

Címkék: mszp baja békéscsaba dm karácsony gergely mulató szanyi tibor szigetvári viktor szabó tímea kis pál és a borz ellenzéki összefogás együtt 2014 orbán ráhel vadai andrea

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr565631322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.11.14. 00:38:43

Szuicid génkészleted lehet.Sajnálni tudlak csak.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.11.14. 10:03:33

@toportyánzsóti: értem, tehát sikerült elolvasni az első mondatot. Ügyes vagy, kapsz két szívecskés matricát.

toportyánzsóti 2013.11.15. 08:09:28

@Humperdickk: Ahogy elnézem a lőtéri veszett kutyát sem érdekli a posztod,így a matricád nem nagy durranás.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.11.15. 23:46:29

Ez a kertészákosi értelemben vett csürhe pontosan ezt a barom Orbánt érdemli. Jó szórakozást. Az olvasottság miatt meg ne parázz, még mindig többen olvasnak mint a KDNP-honlapját.

Januártól 1000 HUF-al olcsóbb a BKV, és is a Fideszre szavazok! :)
süti beállítások módosítása