Gépnarancs

Miért ez a címe?

Részeg pasas nyög, átölelve, szorítva, feszítve a villanyoszlopot: "Ki kell ennek jönni!". Már hatalmas tömeg gyűlik köré, mire hatalmasat szellent, majd így folytatja: "Mondtam én, hogy ki kell ennek jönni!" Vagyunk ezzel így...

Kálmán szerint

Friss topikok

Helyreigazítás

2013.09.01. 09:50 Humperdickk

Avagy ritkán tévedek, de akkor nagyon.

Előző, Jó embert keresünk című posztomban sajnálatos elírás történt: az írás végén annak a véleményemnek adtam hangot, hogy megítélésem szerint Eszenyi Enikő nem való balázspéternek. A legfrissebb információk azonban ennek ellentmondani látszanak: a Mephisto lekerült Vígszínház honlapjáról és Stohl András sem tűnik már a társulat tagjának lenni. Nem kizárt tehát, hogy valótlanul állítottam, hogy Eszenyi Enikő nem alkalmas balázspéternek.

Az érintettektől elnézést kérek!

5 komment

Címkék: eszenyi enikő balázs péter vígszínház mephisto stohl andrás szaremberek igazgatói pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://kikellennekjonni.blog.hu/api/trackback/id/tr505486971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.02. 12:04:42

Most megint visszakerült, üres címlappal:
vigszinhaz.hu/szindarab/273+mephisto/

És Stohlék is fent vannak a társulat oldalon. Az ember csak kapkodja a fejét. Lehet meg kell írnom a helyreigazítás helyraigazítását is, de inkább úgy döntöttem, leszarom.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2013.09.05. 17:32:57

@Humperdickk:

Írj már valamit majd a Királyi Esküvőről... :DDD

Addig is Boldog Viktor és Lőrinc napot kívánok!

Salinas River 2013.09.06. 10:08:38

Pályád követőjeként mintha azt látnám, hogy nem publikálsz a gépnarancsosoknál, sőt, impresszumuk szerint szerkesztő sem vagy, mi több, a szerzők sorában sem szerepeltetnek.

Mi a jóisten van már megint, újabb alkotói/közösségi válság, remélem, nem újabb fejjel a falnak - oszt maj'csak lesz valami effektus.
Na, persze,ha nem publikus, szívesen elolvasom privát is, ha úgy könnyebb:))

Tehát: munka, "hitélet", ilyesmi. És semmi punnyadás, nem Lőrinc napi dinnyemegmakkanási választóvonalról beszélünk, (vagy ez nem az a Lőrinc volt?)

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2013.09.12. 15:14:53

@Salinas River: elváltunk egymástól, mint ágtól a levél, van ilyen. Barátság maradt, "kolegaság" meg nem maradt. De a fejjelafalnak, az stimmel. :)

Salinas River 2013.09.20. 10:39:19

Láttam a Gyurcsány poszthoz írt utalásodat, én is így gondoltam, a gépnarancsos közönség sem tartozik abba a cca 1 %-ba, ahol értelmezni is tudnak valóban elégggé absztrakt, más dimenziójú témakifejtéseket, megspékelve nyilvánvalóan stilisztikai célzatú, trágárságnak kinéző kifejezésekkel, amelyeknek csak a félvonalasoknak nem egyértelmű a funkciója.

Ettől függetlenül az olvasottsági lehetőség miatt szerintem nyugodtan maradhattál volna náluk.
Látom, néha egy-egy félórácskára még felrak valaki, de feltüntetve lenni náluk megszűntél, mondjuk így, miközben még az egyszer publikáltak is szerepelnek a "szerzői" listájukon.

Azt már meg sem említem, hogy ennyire egyedi hang nem igen jelent meg náluk (sem), és ez még akkor is igaz,ha csirkeagynyi művészetértékelő készséggel rendelkező közönségnél agressziót vált is ki egyik-másik esetleg.
Legalább olvastak, na:))

Pár odanosztalgiázott kurírost leszámítva a jelenlegi "szerzők" többsége jóindulattal is maximum alsó-közép, ha az írásaik alkotáskénti értékelésére vetemedne valaki.

Amúgy továbbra is várom prájvet jelentkezésedet a blogmotoron keresztül ugye fogtad?
süti beállítások módosítása